Kenali GB Whatsapp

GB Whatsapp adalah PERCUMA! TAPI....

Sebelum anda dapatkan GB Whatsapp, anda WAJIB baca ini dulu. Kalau anda tak baca ni, maka anda tak layak memiliki GB Whatsapp.


Baca sampai habis....


AMARAN : Whatsapp Official sedang membuat pembersihan untuk banned user yang menggunakan aplikasi GB Whatsapp. Penggunaan Gb Whatsapp adalah di atas tanggungjawab sendiri.
 1. GB Whatsapp akan jadi Whatsapp kedua sekiranya diinstall dalam Android anda.
 2. Makanya, ia perlu nombor lain sekiranya anda mahu menggunakan kedua-dua Whatsapp dalam Android anda. (Sekarang phone anda ada 2 Whatsapp dengan 2 nombor berbeza).
 3. Kalau nak guna GB Whatsapp sahaja (tunggal) dalam Android anda pun boleh. Tiada masalah. (Uninstall sahaja Whatsapp lama selepas anda buat backup).
 4. Tapi perlu buat backup chat dari Whatsap lama ke GB Whatsapp kalau nak semua chat tu ada dalam GB Whatsapp.
 5. GB Whatsapp adalah apps Whatsapp yang di modify untuk ciri-ciri istimewa.
 6. Ianya diedarkan secara percuma di internet oleh Team Omar. Walaubagaimanapun ada pihak yang menjualnya dengan harga RM50-RM90. 😱
 7. Saya tidak menjual Apps GB Whatsapp.
 8. Anda boleh mendapatkannya secara percuma di internet (bersepah banyaknya). Tapi pastikan ianya tidak mengandungi Malware dan Virus tau..
 9. Namun sekiranya anda mahu jalan mudah mendapatkan GB Whatsapp, dapatkan Panduan Link Download GB Whatsapp .
 10. Saya tunjukkan cara selamat untuk download apps Gb Whatsapp dalam Panduan Link Download Gb Whatsapp ini secara "Step by step".
 11. Dengan mendapatkan Panduan ini, anda akan mendapat akses mudah untuk download apps Gb Whatsapp dari link yang saya sediakan untuk anda. Cepat, dan mudah difahami.
 12. Saya juga tidak bertanggungjawab sekiranya GBWhatsapp ini tidak berfungsi dengan sempurna di smartphone anda (delay mesej, tiada notification, risiko nombor dibanned dan lain-lain).
 13. Dan saya akan berikan link update, untuk sebarang update GB Whatsapp pada masa akan datang bagi mereka yang mendapatkan Panduan Link Download GB Whatsapp ini.
 14. Ada 2 cara selamat yang saya jamin untuk dapatkan GB Whatsapp.
 15. Dapatkan Panduan Link Download GB Whatsapp atau Download terus dari blog saya (saya sediakan semuanya)
 16. Menarik? Sekiranya fungsi-fungsi GB Whatsapp betul-betul membantu anda, saya pasti anda takkan teragak-agak untuk tekan butang untuk beli Panduan Link Download Gb Whatsapp. 👇


ATAU KLIK LINK BAWAH NI KALAU NAK FREE